joi, 31 ianuarie 2013

O idee inspirata


Sanatate,






       Ciudat este sentimentul de neliniste care il ai cand nu stii ce sa faci.In ideea in care mondenitatile banale sunt plictisitoare si lipsite de interes major m-am gandit sa fac ceva ce pentru mine ar putea insemna mult din mai multe puncte de vedere.
      O idee revenita , un gand pierdut sau poate doar nevoie de a face ceva placut si relaxant la o tigareta prea scurta pentru a fii numita placere sau adictie ,anunt o oarecare aparitie a mea pe "piata "blogurilor  in care voi incerca sa vin cu o noua satira la adresa multor lucruri dar sper ca in acelasi timp sa interactionez cu lumea care poate vrea sa auza o parere exterioara a unui om(adica eu ba ) care poate are ceva bun/interesant de zis sau nu ..... ramane la aprecierea celor ce vor citii acest mini panflet (sper zilnic aparut). 
       Am stat si am relflectat asupra unu subiect pentru un inceput in forta care ma va duce si pe mine pe culmile celebritatii sau mai sus pe Facebook cine stie .... Blocajjjjj total.Fapt ciudat din moment ce imi doresc sa scriu si sa nu stiu cu ce sa incep ,e la fel ca atunci cand unii baieti de azi se intalnesc cu dragostile de pe net si nu stiu daca propozitia incepe cu "Buna"sau "sal",tragic si adevarat in acelasi timp, blocajele vin in multe feluri si in multe feluri :
Fie ele la nivelu de ideei - Chiar nu stii unde rahat sa te duci sa scoti mandra proaspat agatata si veche desfacuta 
Fie la nivel de gand - Chiar nu poti sa nu te gandesti decat la faptu ca aia/ala s-a facut de rahat nus unde si vai ce amuzant ar fii 
Fie la nivel fizic-Da chiar se poate sa nu se mai scoale baieti chiar daca e frumoasa 
            Toti avem un blocaj , toti avem temeri si ganduri care ne sperie sau ne fac puternici si simtim ca atunci suntem regi sau pioni, intrebarea reala ramane cum trecem peste ele si daca trecem peste ele oare realizam ca am trecut si daca am facut alegerea cea buna ........... O sa mai reflectam asupra asta si in alte zile.
          In ideea in care asta este un post de inceput care chiar nu pare a fii ceva de capu lui ideea va fii ca vor venii vremuri bune lipsite de semne de punctuatie cu oaresicare ironii sarcasme critici si mici adjective relativ jignitoare asta pot promite .
Am zis ca acest blog va fii util si distractiv si va fii ...... 


Va salut pentru moment  pregatesc ideei noi probabil sau dorm ...... Singura rugaminte ... daca vreti intradevar sa cititi chestii interesante lasati subiecte alese de voi intr-un mic comment care va fii citit si analizat si subiectu tratat ... pentru ca in final subiectul gasit de tine este subiectul care te va interesa cel mai mult .... .


                                                            O seara buna ...........................................................

Un comentariu: