vineri, 1 februarie 2013

Asteptare
Salutare de pe scaun,


                         Am stat azi si m-am gandit la ce sa scriu si am realizat ca astept si am decis sa 
scriu despre asta pentru ca am realizat ca , cu tot poporul cu care conversez toti asteapta cate ceva, vis a vis de job ,viata sentimentala, viata pur si simplu , si ma facut sa ma gandesc oare care sunt limitele asteptarii oamenilor in general.
             Totul mi se pare relativ adica la fiecare persoana depinde de ce anume asteapta fie ca astepti sa iti treaca o stare sau astepti fata/baiatu perfect ( care ghici ce nu o sa apara pentru ca iubeste inghinal pe altu/alta) si daca stai sa astepti persoana perfecta o sa ajungem toti la concluzia ca nu prea ai facut nimic in viata decat sa stai sa speri la o persoana care sa iti ofere o iluzie de perfectiune cand cineva care te respecta si iti ofera liniste si calm trece pe langa tine si se duce dracu la fel de repede cum a venit.
             Daca astepti jobu perfect sau o promovare deja vorbin de un alt tip de asteptare ,vorbim defapt de dorinta,vorbim de calitati....etc ..... Dar in privinta asta ne indruma gandu sa na realizam ca , chiar si atunci cand meritam mai mult si putem mai mult viata ne face surpriza ideala sa ne afundam in anonimitate chiar daca pare ca toti ne baga in seamna .Rezulta ca asteptatu asta devine defapt o realizare ca indiferent ce ai face totul nu prea mai depinde de tine ci de cei care te inconjoara.
             Daca vrobim de schimbari de viata asteptarea este 0 schimbarea vine constant din diferite parti si nici nu realizezi in mare parte cand te maturizezi apai cand ti se schimba ceva in viata (si nu vorbim de pierdutul virginitatii ).Totul ne schimba totul ne frapeaza sau ne ofera ceva nou ,de putine ori realizam prin cate am trecut sau ce clipe ne-au influentat in ultimi 10 ani .Va ofer o provocare, sa va ganditi cand ati auzit ultima data un sfat pe care chiar la-ti folosit si probabil 90% dintre toti care se vor gandii vor realiza ca sfaturi primesc in fiecare zii de la diferiti oameni si asta ii schimba.


Cu toate asta asteptarea nu are limita toti ne complacem intr-o situatie sau alta si asteptarea la ceva mai bun devine la fel de irelevanta ca tatzele lu Luciu ....... partea pozitiva este ca timpul ne invata sa avem speranta ,intrebarea e oare nu speranta nu merita putin ajutor de la asteptare daca duce la ceva pozitiv ...... 
Va salut ............ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu